Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondag 14 november Oostvaardersplassen

14 november 2021 @ 8:00 am - 5:00 pm

Inmiddels zijn de coronacijfers weer dusdanig opgelopen dat we het carpoolen tijdens onze vogelwerkgroep excursies niet verantwoord vinden.
De excursie voor zondag 14 november naar de Oostvaarderplassen komt daarom helaas te vervallen. Voor de volgende excursies is het nog even afwachten.

08.00 – 17.00 uur (Martijn)

De maand november is wat lastiger plannen voor een excursie maar toch is er altijd wel wat te zien. Vandaag beproeven we ons geluk bij de Oostvaardersplassen. Op de route naar de plassen rijden we over de dijk en zien we de eerste grote groepen eenden die hier komen overwinteren met vooral veel kuifeenden en tafeleenden. Vanaf diverse punten kijken we over de grote vlaktes van de Oostvaardersplassen en gaan op zoek naar de zeearend en andere rovers. Tijdens een wandeling naar een vogelhut lopen we door de rietvelden en hopen we een groep baardmannetjes te vinden.

Gegevens

Datum:
14 november 2021
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm

Organisator

Martijn
Email
vwgalphen@live.nl

Inschrijven excursies:

Ca. 1 – 1,5 week voor de excursie wordt nog een mail gestuurd met de aankondiging en kun je je aanmelden voor de betreffende excursie. Aanmelden kan via: vwgalphen@live.nl

 

Kosten voor carpooling worden onderling verdeeld. Aanmelding vooraf gewenst. Graag doorgeven of u zelf kunt rijden of mee wilt rijden. 

We verzamelen standaard bij Parkeerplaats Golfclub Zegerslootgebied, Alphen.