Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Limburg

4 maart 2018 @ 7:00 am - 8:00 pm

Na de succesvolle excursie van vorig jaar staat Limburg ook voor 2018 weer op het programma. Een lange dag, maar ook een dag met een goede kans op een aantal bijzondere soorten. In het vroege voorjaar is er in de bossen van Midden – en Zuid-Limburg een goede kans op soorten als de middelste bonte specht en kortsnavelboomkruiper. Vaak zijn ook andere spechten te horen en/of zien, want ze maken zich al volop klaar voor het voorjaar. Met wat geluk vinden we de appelvink en kruisbek. We houden ook waarneming.nl in de gaten voor evt. meldingen van grauwe gors, oehoe en misschien zelfs kraanvogeltrek. Een dag met kans op leuke verrassingen! Vanwege de lange vogeldag en afstand zullen we in Limburg nog een hapje eten.

Prog20118_04mrt.jpg

We verzamelen standaard bij Parkeerplaats Golfclub Zegerslootgebied, Alphen.

Gegevens

Datum:
4 maart 2018
Tijd:
7:00 am - 8:00 pm

Inschrijven excursies:

Ca. 1 – 1,5 week voor de excursie wordt nog een mail gestuurd met de aankondiging en kun je je aanmelden voor de betreffende excursie. Aanmelden kan via: vwgalphen@live.nl

 

Kosten voor carpooling worden onderling verdeeld. Aanmelding vooraf gewenst. Graag doorgeven of u zelf kunt rijden of mee wilt rijden. 

We verzamelen standaard bij Parkeerplaats Golfclub Zegerslootgebied, Alphen.