Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VOGELREIS MAROKKO 2018

3 mei 2018 - 13 mei 2018

VOGELREIS MAROKKO – 3-13 MEI 2018

Marokko ligt in het noordwesten van Afrika, c, 21° tot 36° noorderbreedte. Met uitzondering van het uiterste zuiden dat deel uitmaakt van de Sahara, regent het voornamelijk tijdens het koele seizoen (oktober – april). De zomers zijn heet en droo. Droogte heerst in de Sahararegio gedurende het hele jaar. Vriendelijke mensen, groot landschap en spectaculaire vogelsoorten. Marokko is een van de favoriete bestemming voor vogelaars op zoek naar de bedreigde of zeldzame vogelsoorten.
We vliegen op vrijdagavond naar Casablanca. Van daaruit gaan we de volgende dag landinwaarts in zuidelijke richting om via Marrakesh en het Atlasgebergte in Agadir aan te komen. Vanuit Agadir vertrekken we langs de kust in noordelijke richting om op 13 mei 2018 de terugvlucht vanuit Casablanca te nemen.

Toerleider: Stef Strik
Duur: 10 dagen (3 – 13 mei 2018)
Aantal deelnemers: 7-8
Richtprijs: € 950
Onderkomen: eenvoudig logies

Gegevens

Begin:
3 mei 2018
Einde:
13 mei 2018

Organisator

Stef Strik
Email
Stef.strik@planet.nl

Inschrijven excursies:

Ca. 1 – 1,5 week voor de excursie wordt nog een mail gestuurd met de aankondiging en kun je je aanmelden voor de betreffende excursie. Aanmelden kan via: vwgalphen@live.nl

 

Kosten voor carpooling worden onderling verdeeld. Aanmelding vooraf gewenst. Graag doorgeven of u zelf kunt rijden of mee wilt rijden. 

We verzamelen standaard bij Parkeerplaats Golfclub Zegerslootgebied, Alphen.